Domů 9 Praktické informace 9 Stravování

Stravování

Nemocnice disponuje vlastní kuchyní, kde se připravuje strava jak pro pacienty, tak pro personál nemocnice. Vzhledem k tomu, že se vaří široké spektrum diet, využívají služeb kuchyně i soukromé osoby, které díky svému onemocnění jsou nuceni dodržovat přísná dietní opatření; či osoby z Pečovatelského domu a DS Dačice atd.

V jídelně pro zaměstnance se podávají obědy a večeře.

Chodícím pacientům je strava podávána v jídelně příslušného oddělení, či na pokoji pacienta. Ležícím pacientům je podávána přímo u lůžka.

Pokyny pro cizí strávníky a zaměstnance 

Upozornění pro strávníky  – z důvodu výrazného navýšení vstupních nákladů pro stravovací provoz dochází ke zdražení stravného pro cizí strávníky s platností od 1. 8. 2022 na 85,- Kč/ 1 porce.  

Obědy objednávejte na  ZDE

– na úterý, středu, čtvrtek a pátek objednávejte vždy nejméně den dopředu do 9 hod.
– na pondělí, sobotu a neděli je nutné objednávat nejpozději v pátek, též do 9 hod.
– po časovém limitu můžete zkusit objednat či nabídnout svůj nechtěný oběd pomocí funkce “ BURZA“  

Stejné podmínky platí i pro objednávky a odhlášky přes terminál v jídelně nemocnice.

Cena pro cizí strávníky –  od 1. 8. 2022 85, -Kč/ 1 porce (důchodci, pečovatelské služby, ostatní a obědy do jídlonosičů). Cena obsahuje 15 % DPH.  

Upozorňujeme, že lze dobíjet kredit pouze na jeden měsíc dopředu. 

Cena pro zaměstnance  – 40,- Kč/ 1 oběd.  Cena obsahuje 15 % DPH.

Čipová karta pro cizí strávníky je zálohována na 100,- Kč

Výdej a dobíjení čipových karet se provádí na pokladně: po-pá – 8-12 h, 12.30-14 h, út a čt – 12.30-16 h.  

Výdej obědů:   do jídlonosiče –  po-ne – 10.30-11.00 hod. Upozorňujeme, že oběd do jídlonosiče mimo uvedenou dobu vydán nebude. 

Při vyzvedávání objednané stravy do jídlonosičů Vás žádáme o dodržení předepsaných hygienických předpisů:

  1. Dezinfekce rukou při vstupu do jídelny.
  2. Svůj jídlonosič, prosím, rozložte na připraveném stole na tác a přistupujte k výdejnímu okénku pouze s jídlonosičem na tácu.
  3. Vydanou stravu do jídlonosičů si odneste na tácu opět na přípravný stolek, kde si jídlonosič z tácu složíte a odnesete.

oběd na talíř – po-pá – 11.15-12.45 h      (víkend a svátky – 11.15 – 12.15 h)

Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě, změna jídelního lístku vyhrazena!    

Provoz jídelny se řídí dle platných vládních nařízení. Prosíme o jejich dodržování.